Brukeromtaler

Dusjsåpe

 

 

 

 

 

 

 

"Helt fantastisk! Huden føles så god etterpå! Mild og fin på duften. Dusjsåpen er lett å smøre på huden og gir akkurat passe med skum. En sekser fra meg!"

MARIT NORDNES

___________________________

"Lavendel dusjsåpen har god lukt. Den er fyldig og jeg trenger ikke ta så mye såpe som med andre såper. Har merket at huden min har blitt litt mykere etter jeg har brukt den. ❤ Har brukt den på datteren min også, jeg kan si der utenom at den er fyldig er at hun ikke har reagert på den.😊❤ Hun har atopisk eksem."

ÅSHILD VINDHEIM

____________________________

"Har prøvd Lavendel og Grape dusjsåpe. Kjempedeilig på huden og nydelig duft!"

 MONA MARCUSSEN

 

Shampo

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

"Jeg har tynt hår, og etter at jeg har begynt å bruke Rosmarin shampoen, har håret mitt fått mer fylde og glans. Mannen min som har tykt og krøllete hår begynte også å bruke den. Han og har merket forskjell etter 2-3 vask, håret hans er blitt fyldigere. Samtidig liker vi begge Rosmarin - lukten. Anbefales på det sterkeste!"
JOANNA SIEJKA
_________________________
"Sjampoen lavendel, den e magisk, holder hodebunn mye mer stabil 🥰"
MARTHA STEINSVIK
__________________________
"Ble anbefalt å prøve Rosmary shampoo for å få fyldigere hår. Har brukt shampoen 1 mnd. nå. Den er mild mot hodebunnen og håret føles luftig og fint.Vil anbefale andre å prøve produktet."
INGER
__________________________
"Har prøvd både Lavendel og Salvie shampoene. Er veldig fornøy med begge produktene. God duft, mild mot hodebunn og drøy i bruk. Og ikke minst at produktene er laget med naturlige råvarer."
LINDA KRISTIANSEN
__________________________
"Må bare si jeg elsker lavendel shampoen!"
JULIE SILVER
_________________________
"Jeg er kjempefornøyd med Lavendel shampoen. Jeg har veldig tynt hår. Når håret er nyvasket, blir håret mitt mere luftig. Det er den beste shampoen jeg har hatt til håret mitt!"
BODIL JULSGAARD
__________________________
"Lavendel shampoen er den beste hårshampoen jeg har hatt. Håret mitt blir silkemykt, ikke klør jeg i hodebunnen og flass er helt borte. Den er også veldig drøy, og laget på bare naturlige ingredienser. Anbefales på det sterkeste. Må bare prøves!"
MARIT NORDNES
__________________________
"Har brukt lavendelshampoen over lengre tid, er godt fornøyd. Fyldig og glansfylt hår. Virkelig å anbefale!"
ELIN KANDAL
__________________________
"Prøvde Lavendel til mitt stripet tørt hår, og har siden brukt den. Er kjempegod på det tørre og etterveksten. Har aldri hatt så glansfylt hår! "
MONA P
 
Muskelbalsam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Muskelkremen er kjempebra! Brukte den på eldstemann i går, han hadde fått

strekk i en muskel bak skulderblad. Bedre i dag!"

MARTHA STEINSVIK

__________________________

"Jeg har ikke den verken i nakken lenger. Jeg synes den virker bra!"

BIRGITTE L

__________________________

"Har en muskelbalsam og den er god for min dumme nakke. Prøvde også ringblomstsalven da jeg  brant meg, helt super!"

ASTRID HAUKÅS

 

 Ringblomstsalve

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg har vært så heldig og blitt presentert for ringblomstsalven! Hadde irritert hud kløe i panne mot hårfeste. Et par dager med kremen så forsvant kløen. Utrolig god krem. Kan sikkert brukes på alle typer av irritert hud. Lukter deilig også 🤩"

MARTHA STEINSVIK

__________________________

"Må bare komme med en anbefaling!! Småen har atopisk eksem, og hadde forleden utslett i fjeset..denne salven tok det etter to påsmurninger. Senere fikk han sår rumpe, alt av salver eg hadde svei og gjorde vondt. Men, ikke denne! Den fikk eg smøre han med uten problem, samt sårheten forsvant i løpet av et par dager. Naturlig og bra produkt som eg skulle ønske eg hadde hatt i hus tidligere! Eg har også brukt den på solbrenthetog den lindra godt! Anbefaler på det sterkeste!"

LAILA M BLIX

___________________________

"Fikk prøve mamma sin ringblomstkrem på kvisene med mye betennelse i ansiktet og merket bedring etter 2 dager og blir bare bedre og bedre! Denne var supergod"

VIBEKE

 

Leppepomader

 

 

 

 

 

 

 

 

"Leppepomadene har en veldig behagelig konsistens som smøre og mykner leppene etter kort tids bruk. Noen leppepomader blir klissete og legger seg som et lag utenpå leppene. Utrolig irriterende om feks håret kommer borti. Denne er ikke slik! Den trekker godt inn og mykner leppene raskt!" 💋

LINDA SKOGSTRAND

 

VorteVekk

 

 

 

 

 

 

 

"Vi prøvde først å bli kvitt vorter under barneføttene (3, 6, 7 og 9år), ved hjelp av frysing og apoteket sitt middel uten hjelp. Så gikk vi over til "vorte vekk". Den er ikke vond å smøre på og barnene minner meg på at vi må smøre vorter. Etter ca tre uker med smøring morgen og kveld, datt den største vorten (på størrelse med en ert) av. De mindre vortene, som ligger lenger nede i huden bruker litt lengre tid, men de dør de også. Vi har oppdaget et supert middel!"

BENEDICTE BILSBAK

__________________________

" Min sønn hadde en vorte under foten som var skikkelig stor og vond. Vi prøvde mange forskjellige behandlinger som vi kjøpte på apotek og helsekost, kjerringråd og var hos legen som tok frysebehandling. Men, ingenting hjelp. Etter tre oppføringer ble vorten mindre med VorteVekk. Etter flere ukers bruk var vorten helt borte og har ikke kommet tilbake! Anbefales å på det sterkeste! "

HILDE HAABERG

 

 

×