Brukeromtaler

Alle brukeromtaler finner du under hvert produkt i nettbutikken. Skroll deg ned til anmeldelser. 

Dusjsåpe

 

 

 

 

 

 

 

"Helt fantastisk! Huden føles så god etterpå! Mild og fin på duften. Dusjsåpen er lett å smøre på huden og gir akkurat passe med skum. En sekser fra meg!" (Marit Nordnes)

 "Deilig, velduftende og frisk dusjsåpe. Anbefales!" ( Fritzie Kalsås)

 "Lavendel dusjsåpen har god lukt. Den er fyldig og jeg trenger ikke ta så mye såpe som med andre såper. Har merket at huden min har blitt litt mykere etter jeg har brukt den. ❤ Har brukt den på datteren min også, jeg kan si der utenom at den er fyldig er at hun ikke har reagert på den.😊❤ Hun har atopisk eksem."(Åshild Vindheim)

"Lavendel dusjsåpen er helt fantastisk! Den er akkurat passelig i duften" (Inger Elisabeth S)

"Har prøvd Lavendel og Grape dusjsåpe. Kjempedeilig på huden og nydelig duft!" (Mona Marcussen)

  

Shampo

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

"Jeg har tynt hår, og etter at jeg har begynt å bruke Rosmarin shampoen, har håret mitt fått mer fylde og glans. Mannen min som har tykt og krøllete hår begynte også å bruke den. Han og har merket forskjell etter 2-3 vask, håret hans er blitt fyldigere. Samtidig liker vi begge Rosmarin - lukten. Anbefales på det sterkeste!" (Joanna Siejka)

"Sjampoen lavendel, den e magisk, holder hodebunn mye mer stabil 🥰"(Martha Steinsvik)

"Ble anbefalt å prøve Rosmary shampoo for å få fyldigere hår. Har brukt shampoen 1 mnd. nå. Den er mild mot hodebunnen og håret føles luftig og fint.Vil anbefale andre å prøve produktet." (Inger)

"Har prøvd både Lavendel og Salvie shampoene. Er veldig fornøy med begge produktene. God duft, mild mot hodebunn og drøy i bruk. Og ikke minst at produktene er laget med naturlige råvarer." (Linda Kristiansen)

"Må bare si jeg elsker lavendel shampoen!" (Julie Silver)

"Jeg er kjempefornøyd med Lavendel shampoen. Jeg har veldig tynt hår. Når håret er nyvasket, blir håret mitt mere luftig. Det er den beste shampoen jeg har hatt til håret mitt!" (Bodil Julsgaard)

"Lavendel shampoen er den beste hårshampoen jeg har hatt. Håret mitt blir silkemykt, ikke klør jeg i hodebunnen og flass er helt borte. Den er også veldig drøy, og laget på bare naturlige ingredienser. Anbefales på det sterkeste. Må bare prøves!" (Marit Nordnes)

"Salvie Cedrus er en deilig og god shampo. Hodebunnen føltes så ren. Kommer til å bestille mer av denne :)" (Solgun)

"Har brukt lavendelshampoen over lengre tid, er godt fornøyd. Fyldig og glansfylt hår. Virkelig å anbefale!" (Elin Kandal)

"Prøvde Lavendel til mitt stripet tørt hår, og har siden brukt den. Er kjempegod på det tørre og etterveksten. Har aldri hatt så glansfylt hår! " (Mona P)

"Håret mitt har aldri vært så luftig og med så fin glans, som med denne Lavendelshampoen her!"(Inger Elisabeth S)

"Lavendel shampoen er mild mot hodebunnen og håret mitt har blitt mere glansfullt. Må bare prøves!" (Torill Wang)

 
Muskelbalsam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Denne muskelbalsamen er helt super! Jeg bruker den til stive ømme muskler, trøtte ben osv. Jeg sliter med smerter i akillesen og det lindrer så bra og massere den på området. Den varmer og tar bort smerten. Den er også helt super og bruke på voksesmerter hos barn. Jeg har brukt den masse på min datter og det har reddet mang en natt😀 Anbefales virkelig! Krukken er liten men den er veldig drøy." (Cecilie W)

"Muskelkremen er kjempebra! Brukte den på eldstemann i går, han hadde fått strekk i en muskel bak skulderblad. Bedre i dag!" (Martha Steinsvik)

 "Jeg har ikke den verken i nakken lenger. Jeg synes den virker bra!" (Birgitte L)

 "Har en muskelbalsam og den er god for min dumme nakke. Prøvde også ringblomstsalven da jeg  brant meg, helt super!" (Astrid Haukås)

 

 Ringblomstsalve

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg har vært så heldig og blitt presentert for ringblomstsalven! Hadde irritert hud kløe i panne mot hårfeste. Et par dager med kremen så forsvant kløen. Utrolig god krem. Kan sikkert brukes på alle typer av irritert hud. Lukter deilig også 🤩" (Martha Steinsvik)

 "Må bare komme med en anbefaling!! Småen har atopisk eksem, og hadde forleden utslett i fjeset..denne salven tok det etter to påsmurninger. Senere fikk han sår rumpe, alt av salver eg hadde svei og gjorde vondt. Men, ikke denne! Den fikk eg smøre han med uten problem, samt sårheten forsvant i løpet av et par dager. Naturlig og bra produkt som eg skulle ønske eg hadde hatt i hus tidligere! Eg har også brukt den på solbrenthet og den lindra godt! Anbefaler på det sterkeste!" (Laila M Blix)

"Fikk prøve mamma sin ringblomstkrem på kvisene med mye betennelse i ansiktet og merket bedring etter 2 dager og blir bare bedre og bedre! Denne var supergod" (Vibeke)

"Nydelig salve. Gjør huden silkemyk for både store og små. Lett å smøre utover. Gir en følelse av luksus 🌼🌼🌼" (Lillian)

"ÅÅÅÅ den salven er super god. Hjelper for nesten alle hudplager. 🌹🌹🌹" (Martha Magistad)

"Ringblomstsalven hadde vi med på ferien👏Vi har brukt den på solbrenthet og "gnag" etter badetøy. Veldig fornøyd!" (Veronica Vågenes)

"Min sønn på 14 år begynte å bruke ringblomst salven i ansiktet pga mye kviser. Etter få dager ble huden mye finere, og kvisene ble borte. Nå har han mye mindre kviser og finere hud 😊" (Bente)

 

Leppepomade

 

 

 

 

 

 

 

 

"Leppepomadene har en veldig behagelig konsistens som smøre og mykner leppene etter kort tids bruk. Noen leppepomader blir klissete og legger seg som et lag utenpå leppene. Utrolig irriterende om feks håret kommer borti. Denne er ikke slik! Den trekker godt inn og mykner leppene raskt!" 💋 (Linda Skogstrand)

 

VorteVekk

 

 

 

 

 

 

 

"Vi prøvde først å bli kvitt vorter under barneføttene (3, 6, 7 og 9år), ved hjelp av frysing og apoteket sitt middel uten hjelp. Så gikk vi over til "vorte vekk". Den er ikke vond å smøre på og barnene minner meg på at vi må smøre vorter. Etter ca tre uker med smøring morgen og kveld, datt den største vorten (på størrelse med en ert) av. De mindre vortene, som ligger lenger nede i huden bruker litt lengre tid, men de dør de også. Vi har oppdaget et supert middel!" (Benedicte Bilsbak)

" Min sønn hadde en vorte under foten som var skikkelig stor og vond. Vi prøvde mange forskjellige behandlinger som vi kjøpte på apotek og helsekost, kjerringråd og var hos legen som tok frysebehandling. Men, ingenting hjelp. Etter tre oppføringer ble vorten mindre med VorteVekk. Etter flere ukers bruk var vorten helt borte og har ikke kommet tilbake! Anbefales å på det sterkeste! " (Hilde Haaberg)

 

 

×